FANDOM


Llengües:
Flag-en Flag-ca Flag-de Flag-es Flag-fr Flag-gl Icon-Magyar Flag-it Flag-pl Flag-pt-pt Flag-pt-br WLB-TR


Els membres del programa VSTF utilitzen IRC per vigilar i combatre eficientment l'spam i el vandalisme a través de les wikis de Wikia. El canal principal del VSTF és #wikia-vstf. El VSTF també utilitza, però no posseeix, canals CVN que usen bots en IRC per a certes wikis que registren accions i possible vandalisme.

La llista de canals és la següent:

Oficial #wikia-vstf

El VSTF manté una presència al canal d'IRC #wikia-vstf a la xarxa Freenode.

Els membres del programa VSTF tenen veu al canal i tenen capes que comencen amb @wikia/vstf/. Si no estàs segur de si algú és un membre del VSTF, simplement escriu /whois user i reemplaça user amb el nom d'usuari de la persona. Aquesta comanda mostrarà la capa de la persona, identificant si es tracta d'un membre del VSTF o no.

Una vegada a la xarxa Freenode, pots utilitzar /join #wikia-vstf per entrar al canal. Si tens un client d'IRC que suporta enllacis web, pots utilitzar irc://irc.freenode.net/wikia-vstf. També pots utilitzar el formulari CGI de Wikia a través d'aquest formulari.

Ells poden no estar mirant la pantalla tot el temps, però pots parlar, reportar o preguntar de totes les maneres. Eventualment, algú veurà els teus missatges.

Si n'hi ha un compte o IP, només has d'enllaçar a la seva pàgina de contribucions. Si són múltiples comptes o IP, pots enllaçar als canvis recents.

Ells poden no estar al canal a tot moment, o poden simplement estar absents, però poden ser anomenats utilitzant !vstf a l'inici del seu missatge.

Exemple:

!vstf hi ha una gran quantitat de spam a foo.wikia.com

Canals CVN

#cvn-wikia

Aquest canal és la font primària de possible vandalisme proporcionat a Wikia i és propietat de CounterVandalism Network. Aquest no és un canal oficial del VSTF. Això és simplement una eina que utilitzem i mentre que alguns de nosaltres tenim permisos al canal que estan separats dels nostres permisos de VSTF, les accions que es fan al canal no reflecteixen o estan fetes en nom del programa VSTF o els seus membres.

A causa de la naturalesa del canal, has d'estar registrat i identificat amb NickServ amb la finalitat d'unir-se al canal.

Una vegada que estiguis a la xarxa Freenode, pots utilitzar /join #cvn-wikia per entrar al canal. Si tens un client d'IRC que suporta enllacis web, pots utilitzar irc://irc.freenode.net/cvn-wikia

El bot WikiaRC reporta diverses activitats que poden ser, però que no necessàriament són, possible spam o vandalisme. La llista de comandes es pot trobar aquí. Per utilitzar les comandes, has de tenir veu. La veu és concedida pels operadors locals (revisa / msg chanserv access #cvn-wikia list). En general, la veu se'ls dóna a aquells que no la demanen i que són observats revertint activament vandalisme reportat al canal i reportant spam a través dels canals apropiats.

Altres canals #cvn-wikia-*

La llista de canals creats per CounterVandalism Network es pot trobar aquí juntament amb els seus respectius operadors. Aquests canals secundaris són útils si el que desitges és supervisar wikis específics (com el teu wiki). Si us plau, posa't en contacte amb en Sactage per soŀlicitar un canal específicament per al teu wiki si la mateixa no es troba en la llista (has de ser administrador de la wiki si estàs soŀlicitant això) i et crearà un canal i un bot per a tu.

Com funciona?

Hauràs de revisar la pàgina de bots per veure exemples de com funcionen aquestes comprovacions.

Formulari d'inici

Enable Javascript to see the IRC chat interface.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.